​Køb en stabyhoun hvalp fra udlandet​

​Nogen gange er opdrættere i udlandet villige til at sælge en stabyhoun hvalp til familier i Danmark. Det er specielt i tilfælde, hvor den danske familie er interesseret i at lade hunden få et kuld hvalpe. Det er med til at bibeholde diversiteten i en lille, men en fantastisk race.


Hos DASK vil vi gerne hjælpe med at facilitere kontakten mellem danske familier og opdrættere i udlandet, hvor den danske familie har en klar ambition om at lade deres hund få et kuld hvalpe. Selvom der naturligvis aldrig er nogle garantier for, hvad fremtiden bringer, kan I regne med vores hjælp igennem processen med at få hunden avlsgodkendt.

For mere information omkring det at købe en stabyhoun hvalp fra udlandet, eller for bare at tage en snak om det over telefonen, kan du sende en mail til: International@stabyhoun.dk

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil komme i betragtning til en hvalp fra udlandet, kan du udfylde blanketten nedenfor.  ​

Ved at udfylde denne blanket, giver du DASK tilladelse til at dele informationerne med stabyhoun opdrættere i udlandet, som har sagt ja til at sælge en hvalp til en familie i Danmark. Selvom DASK formidler kontakten, er det altid op til den individuelle opdrætter, hvem de vælger at sælge deres hvalpe til. Det er derfor en rigtig god ide at give dem så meget information som muligt omkring dig /jer selv som muligt.

Hvis en opdrætter vælger DIG til en af deres hvalpe, bliver du først kontaktet af DASK for at høre, om det stadig har interesse. Hvis svaret er 'JA' formidler vi derefter en formel introduktion via e-mail mellem dig og opdrætteren. Herfra er I selv ansvarlige for resten af processen. Du kan dog stadig til en hver tid bede DASK om råd og vejledning. 

Blanketten er på engelsk, ligesom den skal udfyldes på engelsk.​

 
 
I live in a *


 
Do you have a gender preference for your puppy? *


 
Are you interested in a Stabyhoun for (mark as many as appropriate) *
 
If you do not currently own a dog, will this be your first dog (as an adult)? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk Stabyhoun Klub

​Klubbens vigtigste formål er at udbrede kendskabet til Stabyhoun, en pragtfuld hollandsk jagt- og familiehund.

Rundt om racen

Ønsker du at lære mere om racen, inden du tager en beslutning?

Læs mere her

​Bliv medlem

Som medlem får du rabat på arrangementer og modtager du 4 blade årligt samt støtter klubbens arbejde.

Læs mere her

Kontakt os i dag​

Ønsker du at høre mere om Stabyhoun og klubbens arbejde.

​Send os en e-mail  -kontakt her