Omplacering

Hvis du af en eller anden årsag står i den situation, at du er nødt til at finde et nyt hjem til din Stabyhoun, så vil vi som klub gerne hjælpe dig med formidlingen.

Det er gratis for klubbens medlemmer at benytte omplaceringsformidlingen.

Hvis du ikke er medlem, koster det 250 kr.

Indbetal beløbet til Danske Bank reg. nr. 3534 kontonr. 4457092261, skriv "omplacering + hundens navn".

Send en mail til klubbens kasserer kasserer@stabyhoun.dk med beskrivelse af hunden og gerne et par billeder. Beskrivelsen skal indeholde hundens stambogsnavn og nummer (denne service er kun for hunde med DKK- eller FCI-stambog), kaldenavn, beskrivelse af hunden, den hverdag den har hos dig og grunden til omplacering, om hunden er neutraliseret/intakt, hvad du forestiller dig, at hunden skal koste, og om der evt. en deadline på omplaceringen, eller om der ikke er nogen frist.

Oplys også dit navn, adr., telefon og mailadr. - samt angiv om du ønsker, at disse oplysninger offentliggøres - ellers kan du vælge, at interesserede i første omgang skal kontakte klubben.

Du bestemmer og beslutter, om du godkender det nye hjem. Vi vil meget gerne råde og vejlede, men vi påtager os ikke noget ansvar for omplaceringen.

Som ny ejer af en stabyhoun, der er blevet omplaceret via denne ordning, bliver man tilbudt medlemskab af klubben resten af kalenderåret.

Opdateret 29/4-2024​

Dansk Stabyhoun Klub

​Klubbens vigtigste formål er at udbrede kendskabet til Stabyhoun, en pragtfuld hollandsk jagt- og familiehund.

Rundt om racen

Ønsker du at lære mere om racen, inden du tager en beslutning?

Læs mere her

​Bliv medlem

Som medlem får du rabat på arrangementer og modtager du 4 blade årligt samt støtter klubbens arbejde.

Læs mere her

Kontakt os i dag​

Ønsker du at høre mere om Stabyhoun og klubbens arbejde.

​Send os en e-mail  -kontakt her