​Specialklub under DKK for racen Stabyhoun

Racen stammer fra Holland. NVSW er den hollandske klub.

DASK - Dansk Stabyhoun Klub

Klubbens vigtigste formål er at udbrede kendskabet til Stabyhoun, en pragtfuld hollandsk jagt- og familiehund, som endnu er ret sjælden i Danmark.

Medlemmer af klubben tilbydes arrangementer, klubblad med artikler og en masse information. Derudover bistår klubben gerne med hjælp, hvis man f. eks. gerne vil udstille, deltage i UHM eller måske lade sin Staby indgå i avlen.

En gang om året afholdes generalforsamling og stabytræf​. Da vi er en landsdækkende klub og deltagerne derfor har langt at køre, så kombineres disse to ting til en hyggelig familiedag, hvor man har sin Staby med, så hundene også kan hygge sig med hinanden.

Klubudstilling afholdes også en gang om året. Det er en rigtig god lejlighed til at lade din Stabyhoun deltage i en udstilling - men I er også velkommen til at komme uden at tilmelde udstillingen - det er nemlig også en hyggelig dag for en masse Staby-ejere og deres hunde.

Overvejer du at anskaffe en Stabyhoun, så har klubben nogle besøgsfamilier, som gerne byder indenfor og fortæller om deres hund og denne skønne race. Du er også velkommen til at besøge os til en af vores arrangementer, som alle annonceres her på hjemmesiden.

Medlemsskab koster 250 kr. pr. år. (01.01 - 31.12).  Som medlem modtager du 4 blade årligt, og du støtter klubbens arbejde og arrangementer.

Send venligst en mail, hvis du ønsker medlemsskab – mail@stabyhoun.dk

Har du spørgsmål til racen kan du kontakte klubben under kontakt her.​​​

Dansk Stabyhoun Klub

​Klubbens vigtigste formål er at udbrede kendskabet til Stabyhoun, en pragtfuld hollandsk jagt- og familiehund.

Rundt om racen

Ønsker du at lære mere om racen, inden du tager en beslutning?

Læs mere her

​Bliv medlem

Som medlem modtager du 4 blade årligt og støtter klubbens arbejde.

Læs mere her

Kontakt os i dag​

Ønsker du at høre mere om Stabyhouns og klubbens arbejde.

​Send os en e-mail: mail@stabyhoun.dk