​Specialklub under DKK for racen Stabyhoun

Racen stammer fra Holland. NVSW er den hollandske klub.

Omplacering

Hvis du af en eller anden årsag står i den situation, at du er nødt til at finde et nyt hjem til din Stabyhoun, så vil vi som klub gerne hjælpe dig med formidlingen.

Det er gratis for klubbens medlemmer at benytte omplaceringsformidlingen.

Hvis du ikke er medlem, koster det 250 kr.

Indbetal beløbet til Danske Bank reg. nr. 3534 kontonr. 4457092261, skriv "omplacering + hundens navn".

Send en mail til klubbens kasserer kasserer@stabyhoun.dk med beskrivelse af hunden og gerne et par billeder. Beskrivelsen skal indeholde hundens stambogsnavn og nummer (denne service er kun for hunde med DKK- eller FCI-stambog), kaldenavn, beskrivelse af hunden, den hverdag den har hos dig og grunden til omplacering, om hunden er neutraliseret/intakt, hvad du forestiller dig, at hunden skal koste, og om der evt. en deadline på omplaceringen, eller om der ikke er nogen frist.

Oplys også dit navn, adr., telefon og mailadr. - samt angiv om du ønsker, at disse oplysninger offentliggøres - ellers kan du vælge, at interesserede i første omgang skal kontakte klubben.

Du bestemmer og beslutter, om du godkender det nye hjem. Vi vil meget gerne råde og vejlede, men vi påtager os ikke noget ansvar for omplaceringen.

Som ny ejer af en stabyhoun, der er blevet omplaceret via denne ordning, bliver man tilbudt medlemskab af klubben resten af kalenderåret.

Viggo søger nyt hjem.

Omplacering ønskes. Lækker kastreret hanhund søger et nyt 5-stjernet hjem.

Hvem er Viggo

Viggo søger en ny familie! Forskellige omstændigheder har gjort, at ejer desværre ikke længere kan have deres elskede hund Viggo. Han er en glad og kærlig hund på næsten 7 år, der elsker at få opmærksomhed. Han er rigtig god og tålmodig med børn, elsker at gå lange ture og blive kælet og krammet. 

Til trods for, at han er den dejligste hund, man kan ønske sig, så skal man have in mente, at han ikke er god med andre hanhunde, og er bange for fyrværkeri, men nuværende ejer kan videregive et par tips til at imødegå det. 

Han bliver meget glad, når der er besøg, og det tager ham som regel 5-10 minutter at falde ned oven på glædesrusen. Til gengæld får man den kærligste og mest hengivne hund, man kunne ønske sig.


​Er du interesseret i at komme i betragtning eller vide mere, er du velkommen til at kontakte klubben på Kommunikation@stabyhoun.dk. Ved henvendelse bedes I bl.a. beskrive din/jeres familie, boligsituation og hvilken dagligdag hunden ville få hos jer. Henvendelsen vil blive videreformidlet til ejer, og klubben står kun for formidling. Den endelige beslutning omkring omplacering og kommende hjem er alene et mellemværende mellem nuværende og kommende ejer.

​                                               

viggo 2viggo 3viggo 1

Opdateret 20/4-2024​

Dansk Stabyhoun Klub

​Klubbens vigtigste formål er at udbrede kendskabet til Stabyhoun, en pragtfuld hollandsk jagt- og familiehund.

Rundt om racen

Ønsker du at lære mere om racen, inden du tager en beslutning?

Læs mere her

​Bliv medlem

Som medlem modtager du 4 blade årligt og støtter klubbens arbejde.

Læs mere her

Kontakt os i dag​

Ønsker du at høre mere om Stabyhouns og klubbens arbejde.

​Send os en e-mail: mail@stabyhoun.dk