​Specialklub under DKK for racen Stabyhoun

Racen stammer fra Holland. NVSW er den hollandske klub.

Omplacering

Hvis du af en eller anden årsag står i den situation, at du er nødt til at finde et nyt hjem til din Stabyhoun, så vil vi som klub gerne hjælpe dig med formidlingen.

Det er gratis for klubbens medlemmer at benytte omplaceringsformidlingen.

Hvis du ikke er medlem, koster det 250 kr.

Indbetal beløbet til Danske Bank reg. nr. 3534 kontonr. 4457092261, skriv "omplacering + hundens navn".

Send en mail til klubbens kasserer kasserer@stabyhoun.dk  med beskrivelse af hunden og gerne et par billeder. Beskrivelsen skal indeholde hundens stambogsnavn og nummer (denne service er kun for hunde med DKK- eller FCI-stambog), kaldenavn, beskrivelse af hunden, den hverdag den har hos dig og grunden til omplacering, om hunden er neutraliseret/intakt, hvad du forestiller dig, at hunden skal koste, og om der evt. en deadline på omplaceringen, eller om der ikke er nogen frist.

Oplys også dit navn, adr., telefon og mailadr. - samt angiv om du ønsker, at disse oplysninger offentliggøres - ellers kan du vælge, at interesserede i første omgang skal kontakte klubben.

Du bestemmer og beslutter, om du godkender det nye hjem. Vi vil meget gerne råde og vejlede, men vi påtager os ikke noget ansvar for omplaceringen.

Som ny ejer af en stabyhoun, der er blevet omplaceret via denne ordning, bliver man tilbudt medlemskab af klubben resten af kalenderåret

Ompla​cering af hanhund

Dejlig kastereret hanhund (Aston) på knap 6 år søger nyt hjem.

Omplacering ønskes, da Aston  hus nuværende ejer desværre ikke får den opmærksomhed og de gåture som han fortjener, da familien har 3 små børn og en travl hverdag.

Hvem er Aston?

Aston er en kærlig og glad hund der elsker alle hunde han har mødt indtil videre. Han kommer af og til i hundeskoven, hvor han kan med alle. 

Aston er overhovedet ikke skud-ræd og heller ikke bange for fyrværkeri. Han er blevet brugt en smule til jagt, men nuværende ejer har haft problemer med at kalde ham til sig, hvis han fik jaget en hare op.

Aston elsker at køre i bil og hvis bagagerummet bliver åbnet, så springer han lige ind i i bilen - det er som et slags frirum for ham. 

Han er vant til børn fra baby til 14 år, men er utryg ved fremmede børn - især hvis de er på cykler. Han har tidligere været bange for cykler, men det er han ikke så meget mere, kun hvis han ikke ser at de kommer bagfra.

Han kan sagtens være alene hjemme, i starten bør han dog trænes til det, det nye sted, da han har sværere ved at finde ro fremmede steder.  

Aston er reserveret i forhold til fremmede mennesker, og er ikke glad for at komme ind til byen og have mange fremmede mennesker omkring ham.

Han er vant til at komme i sofaen, men ikke i sengen - med mindre han får lov. Han forstår godt hvornår han får lov, og hvornår han ikke gør. 

Aston gør en del især når der er naboer der kommer og kører.

Generelt er han en virkelig dejlig hund med masser af personlighed. Han har gået til almindelig lydighedstræning og jagthundetræning i længere perioder. Han er utrolig dygtig, når der trænes og meget lærenem, og vil gerne træningen. Det er virkelig en svær beslutning for familien, for han er sådan en skøn og dejlig hund.

Er du interesseret i  at komme i betragtning eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte klubben på kommunikation@stabyhoun.dk. Ved henvendelse  bedes I bl.a beskrive din/jeres  familie, boligsituation og hvilken dagligdag hunden ville få hos jer. Henvendelsen vil blive videreformidlet til ejer, og klubben står kun for formidling.  Den endelige beslutning omkring omplacering og kommende hjem er alene et mellemværende mellem nuværende og kommende ejer. Prisen for Aston er 5.000 kr.

Link til billeder af Aston

aston 1

Dansk Stabyhoun Klub

​Klubbens vigtigste formål er at udbrede kendskabet til Stabyhoun, en pragtfuld hollandsk jagt- og familiehund.

Rundt om racen

Ønsker du at lære mere om racen, inden du tager en beslutning?

Læs mere her

​Bliv medlem

Som medlem modtager du 4 blade årligt og støtter klubbens arbejde.

Læs mere her

Kontakt os i dag​

Ønsker du at høre mere om Stabyhouns og klubbens arbejde.

​Send os en e-mail: mail@stabyhoun.dk