​Specialklub under DKK for racen Stabyhoun

Racen stammer fra Holland. NVSW er den hollandske klub.

Ringtræning

Hvis du gerne vil deltage i en udstilling, et skue eller vores avlerdag, kan du til ringtræning få lidt indblik i, hvordan det foregår, og hvad det er godt, at du og din hund er gode til. 

​Til en udstilling drejer det sig om at vise hunden frem. Udstillingsdommeren skal vurdere din hunds udseende og bevægelser. 

Racestandarden beskriver, hvordan en stabyhoun bør se ud, og dommeren vurderer, om din hund er "noget særligt", "racetypisk" eller måske har nogle større eller mindre fejl.

Når man skal vise sin hund frem, er det vigtigt at få vist den med de rette vinkler og bevægelser, og det kan du lære lidt om til ringtræning. Her fortæller underviseren dig, hvordan du bedst præsenterer din hund, og du får mulighed for at øve dig på dette. Desuden spiller udstråling og selvtillid også en rolle - og den har både du og din hund måske lidt mere af, når I er forberedte og ved lidt om, hvordan det foregår. Derfor kan det anbefales at deltage i lidt ringtræning inden man tager til en udstilling, et skue eller vores avlerdag.

Aktivitetsudvalget har arrangeret en række ringtræningskurser ifm. avlerdagen. Alle kan deltage, det er ikke kun for deltagere til avlerdagen.

Du kan se mere om de aktuelle tilbud her: Aktiviteter 2022

Dansk Stabyhoun Klub

​Klubbens vigtigste formål er at udbrede kendskabet til Stabyhoun, en pragtfuld hollandsk jagt- og familiehund.

Rundt om racen

Ønsker du at lære mere om racen, inden du tager en beslutning?

Læs mere her

​Bliv medlem

Som medlem modtager du 4 blade årligt og støtter klubbens arbejde.

Læs mere her

Kontakt os i dag​

Ønsker du at høre mere om Stabyhouns og klubbens arbejde.

​Send os en e-mail: mail@stabyhoun.dk