​Specialklub under DKK for racen Stabyhoun

Racen stammer fra Holland. NVSW er den hollandske klub.

Unghundeshow 2023

​I Dansk Stabyhoun Klub har der været tradition for at afholde et årligt event, hvor alle kuld, der er i alderen mellem 1 og 2 år, blev inviteret med deres forældre til en kuldbedømmelse. Dagen har tidligere gået under navnet ’avlerdag’, men vi synes titlen Unghundeshow er bedre til at beskrive, hvad det egentlig går ud på. Eventet har fået nyt format.

Lørdag den 7. oktober 2023

Sted: Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet

Har du en danskfødt stambogsført Stabyhoun født mellem 1. maj 2021 og 30. april 2022 eller er din hund forælder til et kuld født i perioden, så kan du deltage i klubbens Unghundeshow 2023 om formiddagen og tilmelde din unghund til eftermiddagens eksteriørbedømmelse.

Formiddagsarrangementet er et uofficielt skue, hvor forældredyrene vises og bedømmes sammen med kuldet. Hver dyr får en bedømmelse, og kuldet får en samlet vurdering. Det er vigtigt for opdrætteren at kunne se resultatet af avlsarbejdet, og det er sjovt for alle at mødes med kuldsøskende og få en hyggelig dag. Klubben udsender invitation til alle, der har indsendt samtykkeerklæring i forbindelse med køb af hvalp i perioden og en fælles invitation på FB og hjemmesiden.

Listen over kuld der inviteres kan ses i invitationen her:

​Invitation til unghundeshow og eksteriørbedømmelse, samt hanhundeparade

Eftermiddagsarrangementet er eksteriørbedømmelse. Alle hunde - uanset om de skal i avl eller ej - opfordres til at tilmelde sig og få et officielt udstillingsresultat. Hunden vises frem for en dommer, uden andre hunde i ringen, og hundene bedømmes efter tur. Resultatet tæller på lige fod som et udstillingsresultat.

Vi glæder os til at se dig og din(e) hund(e) på Vilhelmsborg

dscn2182

Dansk Stabyhoun Klub

​Klubbens vigtigste formål er at udbrede kendskabet til Stabyhoun, en pragtfuld hollandsk jagt- og familiehund.

Rundt om racen

Ønsker du at lære mere om racen, inden du tager en beslutning?

Læs mere her

​Bliv medlem

Som medlem modtager du 4 blade årligt og støtter klubbens arbejde.

Læs mere her

Kontakt os i dag​

Ønsker du at høre mere om Stabyhouns og klubbens arbejde.

​Send os en e-mail: mail@stabyhoun.dk