​Specialklub under DKK for racen Stabyhoun

Racen stammer fra Holland. NVSW er den hollandske klub.

Avlerdag 2017​

21.03.17 - Kataloget fremsendt på mail til de tilmeldte. Har du ikke fået det så send en mail til anette@stabyhoun.dk

​​Kære avlere, kære Stabyhoun ejere.

I inviteres hermed til avlerdag i Dansk Stabyhoun Klub 2017

Lørdag d. 1. april kl. 10.00

Sted: Egtved Rideklub, Egtvedvej 14, 6040 Egtved

I Holland holder man årligt to Fokkers dage, en om foråret og en om efteråret, hvor forældredyrene bliver bedømt med deres afkom. Det er dog ikke muligt, at arrangere to avlerdage med det antal hvalpe, vi opdrætter i Danmark.

Der inviteres de kuld der er født:

1. maj 2015 til 30.april 2016

Stabyhoun klubben er meget glade for, at kunne annoncerer, at den Hollandske dommer Wim Wellens har takket ja til vores invitiation om, at dømme vores kuld.

Begge forældredyr bliver inviteret. En del tæver er parret i Holland og fædrene fra disse kuld vil også blive inviteret til at deltage.

Der er ikke altid at begge forældre kan være til stede, men uanset om forældredyrene er repræsenteret eller ej, så kan man, ved at sammenligne et kuld, få en fornemmelse af, hvor vi avlsmæssigt er på vej hen med vores fantastiske race.

I skal til dagen udfylde et sundhedsskemaet, som er vedhæftet invitationen. Det ville være en stor hjælp, hvis de af jer der er forhindret i at komme, også ydfylder skemaet og mailer det til anette@stabyhoun.dk Dette skema vil også være at forefinde på dagen, hvis i skulle glemme det.

I perioden 1. maj 2015 til 30.april 2016 var der 8 tæver, som fik hvalpe - i alt 45unghunde.​

Vi håber, at rigtig mange af jer kan komme til denne fantastiske dag, med mulighed for en bedømmelse af jeres unge stabyhoun sammen med kuld-søskende og evt forældredyr.

Vi håber, at også tæveejerne vil bakke op om dette arrangement og muligheden for at se deres opdræt blive bedømt samlet.

Fremmødet fra hundeejerne gennem de foregående år, har været specialt lavt fra Sjællands-siden – som et forsøg på, at få flere til at komme fra denne del af landet, gives der et bidrag til bro/færge på i alt kr. 300,00 mod at der afleveres dokumentation til kasseren i DASK. Dette kommer til at gælde Storebælts-broen, samt Tårs/Spodsbjerg færgen.

Det vil koste 50,- kr. pr hvalp, at få hvalpen bedømt på avlerdagen, beløbet betales kontant på dagen.

Avlerdagen afholdes i en ridehal – indendørs men i uopvarmet hal, så husk passende tøj til lejligheden. Der er gode toiletforhold, samt et cafeteria. Der vil blive holdt åbent i cafeteriaet, hvor man kan købe mad og drikke.

Der vil blive udsendt 2 forskellige oplysningssedler sammen med kataloget, dette sendes på mail. En hvor halvdelen af hundene indbydes til at komme før middag og en til den sidste halvdel, der får mødetid til efter middag – dette for evt. at kunne undgå den lange vente tid, der kan opstå, når de mange hunde skal bedømmes.

Der vil være mulighed for, at man på dagen kan lave ”bagagerumssalg”, hvor der kan sælges/købes/byttes nye eller brugte ting. Så har du allerede nu en ide om at det ville være noget for dig er du velkommen til at rette henvendelse til anette@stabyhoun.dk. Dette er ikke kun henvendt til dem som har hund/hunde til bedømmelse, men til alle medlemmer, og det er ganske gratis.

Der vil være mulighed for, at udstillerne kan få fif og lidt vejledning i, hvordan man udstiller sin hund. Det er dog altid en god ide, at deltage i ringtræning, inden man skal udstille hunden.

Når I tilmelder jer pr. mail, så er det vigtigt, at I tilmelder jer med jeres hunds stambogs-nummer og hundens navn. I må meget gerne skrive stambogs-nummeret i mailens ”emne”.

Tilmelding kan ske til bestyrelsen på anette@stabyhoun.dk senest 10. marts 2017.

Mange hilsner

Bestyrelsen i DASK​

Dansk Stabyhoun Klub

​Klubbens vigtigste formål er at udbrede kendskabet til Stabyhoun, en pragtfuld hollandsk jagt- og familiehund.

Rundt om racen

Ønsker du at lære mere om racen, inden du tager en beslutning?

Læs mere her

​Bliv medlem

Som medlem modtager du 4 blade årligt og støtter klubbens arbejde.

Læs mere her

Kontakt os i dag​

Ønsker du at høre mere om Stabyhouns og klubbens arbejde.

​Send os en e-mail: mail@stabyhoun.dk